A A A K K K
для людей із порушенням зору
Довбиська громада
Житомирська область, Звягельський район

Новини

Дата: від до Скинути

На що жителі сіл Житомирщини зможуть отримати підтримку з обласного бюджету у 2019 році

На що жителі сіл Житомирщини зможуть отримати підтримку з обласного бюджету у 2019 році

У 2019 році фермери, аграрії, кооперативи, жителі сіл можуть скористатись різними напрямками програми агропромислового розвитку Житомирщини та отримати компенсації з обласного бюджету.  Про це повідомляє Житомирська обласна адміністрація можна ознайомитися тут

10:16 10.01.2019

Рада  регіонального розвитку Баранівського району

Рада регіонального розвитку Баранівського району

Рада регіонального розвитку за дорученням голови ОДА Ігоря Гундича пройшла у Баранівському районі. Підбивали підсумки реформи децентралізації та обговорювали перспективні напрямки та проекти на найближчі 3 роки.

08:23 02.01.2019

Відкритий турнір з міні-футболу, присвячений пам'яті Володимира Суса

Відкритий турнір з міні-футболу, присвячений пам'яті Володимира Суса

22 грудня у м. Баранівка пройшов Відкритий турнір з міні-футболу, присвячений пам'яті Володимира Суса. Команда Довбиш прийняла участь в турнірі і у підсумку зайняла 2ге місце, пропустивши вперед команду Миропіль .  Ігри йшли по круговій системі , а саме перша гра з Понінка закінчилась з рахунком 2-2, з Миропіль також розійшлись по дружньому 0-0 , і в кінці була перемога над Баранівкою 4-1 . а кращі гравці команд Олександр Єлісеєв (Миропіль), Андрій Докіль(Довбиш), Сергій Бадрак (Понінка), Вадим Поліщук (Баранівка) отримали подарунки від Декор Кераміка.

08:20 02.01.2019

Різдвяний турнір з футболу !

Різдвяний турнір з футболу !

2?3? грудня вже вдруге на базі Довбиської школи відбувся різдвяний турнір????????? по футболу ?. Приймали участь в ньому 4 команди : Довбиш , Баранівка , Полонне та Миропіль .  У підсумку 1?місце зайняла команда Полонне, 2?Довбиш,3? Баранівка,4? Миропіль . дякуємо всім за участь та вітаємо переможців . Всі учасники поїхали додому з смачними подарунками та призові місця з грамотами та кубком .

08:15 02.01.2019

Святий Миколай по тенісу )

Святий Миколай по тенісу )

До дня Святого Миколая (зі святом Вас, Микола Дмитрович ????) в Довбиській школі було проведено змагання з настільного тенісу . В турнірі юнаків ????,1??місце виборов учень 7-б класу - Сірик Дмитро, 2??- учень 7-А класу Панченко Нікіта ,3??- Резнік Артем, також 7-А . В змаганні ???? дівчат, в фіналі зійшлися учениці 6-А класу Оксана Туровська та Ангеліна Змієвська, в бородьбі з рахунком 2-1 по партіям перемогла Оксана .Третє місце виборола представниця 7-А класу Журавська Вікторія .

15:31 21.12.2018

Сонячні гроші на полях

Сонячні гроші на полях

На крайній сесії Довбиської селищної ради, закінчився процес надання земельної ділянки в оренду для фірми Синтез-Солар . Вже через декілька місяців на околиці селища має з’явитися сонячна електростанція.  Її потужність складатиме понад 9 мегават. Від розташування на своїх теренах сонячної електростанції громада  отримає, в першу чергу, плату за оренду земельної діляники близько 258тис.грн в рік  та, згодом, робочі місця та податок на доходи фізичних осіб, що наповнюватиме бюджет. Планується співпрацювати й надалі з компанією по створенню соціальних проектів в громаді, а також можливості застосування сонячних панелей для  електро-автономізації закладів освітньої сфери та інших установ, криши яких можуть бути використані під корисну площу для встановлення сонячних панелей . 

11:10 12.12.2018

День місцевого самоврядування !

День місцевого самоврядування !

Майбутнє держави та нашої громад неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Вони відіграють важливу роль у демократизації суспільства, є найближчими надавачами послуг мешканцям територіальної громади в різних сферах та несуть велику відповідальність за забезпечення належних умов проживання в ній .  2 роки тому в рамках реформи децентралізації, поштовх який дали ініціатива президента України, уряду, та за підтримки обласної та районної влади, а також громади Мар’янівки та Довбиша  пройшов процес об’єднання, за цей невеличкий період  Довбиській об’єднаній  територіальній громаді вдалося відновити близько  6 км вуличного освітлення, заасфальтувати  більше 5 км доріг , ( прокласти близько 7.5тис м2 асфальтного покриття  ) ,  зробити  1.5 км тротуарних доріжок.

11:16 07.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь