A A A K K K
для людей із порушенням зору
Довбиська громада
Житомирська область, Звягельський район

УВАГА! Шановні респонденти міст та районів Житомирської області! 

Дата: 20.01.2020 14:55
Кількість переглядів: 602

 

У зв’язку з реалізацією плану дій Уряду щодо реформування органів державного управління та оптимізацією структури територіальних органів державної статистики з 1 січня 2020 року припиняють діяльність відокремлені підрозділи статистики у містах та районах Житомирської області. Усі форми державних статистичних спостережень та фінансову звітність Вам пропонується подавати:

  Ø в електронному вигляді (детальна інформація розміщена на сайті Головного управління статистики у Житомирській     області www.zt.ukrstat.gov.ua у розділі «Електронна звітність»).

Подання звітів системою електронної звітності можливе із застосуванням програмного забезпечення: M.E.Doc, Сота, 1С-Звіт, Звіт Оператор, Арт-Звіт Pro, іFin, Соната, Приват24 для бізнесу, REPORT, FREDO Звіт.

Окремо звертаємо Вашу увагу на безкоштовний сервіс для електронного звітування «Кабінет респондента», який розміщено на сайті Головного управління та Держстату.

 Ø  на паперових носіях (нарочним або поштою) на адресу Головного управління статистики у Житомирській області:

 

10003, м. Житомир, вул. Миколи Сціборського, 6а, каб. №212; тел.: (0412) 22-19-53, 22-46-55, 22-58-79

E-mail: stat@zt.ukrstat.gov.uapraz_gus@zt.ukrstat.gov.uarespondents@zt.ukrstat.gov.ua.

 

Для отримання переліку форм державних статистичних спостережень, за якими повинно звітувати Ваше підприємство у поточному році, пропонуємо скористатися спеціальним сервісом «Пошук за кодом ЄДРПОУ», що розташований на головній сторінці нашого сайту. Бланки форм державних статистичних спостережень, які у разі потреби можна роздрукувати, представлено в розділі «Респондентам» підрозділі «Альбом форм державних статистичних спостережень». Терміни подання форм статистичної та фінансової звітності представлені у зручному форматі в рубриці «Календар подання форм державних статистичних спостережень та фінансової звітності».

Звертаємо увагу, що отримати відомості з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України (ЄДРПОУ) по Житомирській області можливо буде також за вищезазначеною адресою Головного управління статистики у Житомирській області. Довідкову інформацію з цього питання можна отримати за тел.: (0412)22-92-77.

 

Дякуємо за порозуміння та подальшу співпрацю!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь