A A A K K K
для людей із порушенням зору
Довбиська громада
Житомирська область, Звягельський район

Новини

Дата: від до Скинути

з Днем Державного прапора України

з Днем Державного прапора України

 Вітаємо  з Днем Державного прапора України. Для кожної країни прапор - символ її суверенітету та єдності нації, уособлення її могутності і незалежності. У всі часи державний прапор - священний. За нього віддавали життя і проливали кров, повага до прапора - це повага до свого народу, його коріння і традицій. Упевнений, що, дивлячись на полотнище прапора, кожен українець - як житель великої країни - відчуває гордість за свою Батьківщину, за свій великий народ.

10:48 23.08.2019

з Днем бухгалтера !

з Днем бухгалтера !

Вітаю з Днем бухгалтера України і бажаю у будь-який непростій ситуації тримати баланс емоцій, не випускати з уваги жодної цифри і важливого значення. Нехай ваша робота буде спокійною і гладкою, без труднощів і помилок, а життя наповнене достатком і завжди має позитивне сальдо.

10:19 16.07.2019

За новою моделлю адмінтерустрою, в Україні буде 102 райони

За новою моделлю адмінтерустрою, в Україні буде 102 райони

Сьогодні вперше презентую модель ідеальної європейської України з новою моделлю адміністративно-територіального устрою, в якій замість 468 районів буде сформовано 102. Це 92 райони, які знаходяться на підконтрольній території України і ще 10 – на тимчасово окупованій та у Криму. Зокрема, на території Житомирської області планується функціонування 4 районів.

12:16 15.07.2019

VIII Всеукраїнської спартакіади серед депутатів усіх рівнів

VIII Всеукраїнської спартакіади серед депутатів усіх рівнів

В обласній раді 12 червня відбулась урочиста зустріч із депутатами, котрі у складі збірної команди Житомирщини брали участь і стали бронзовими призерами VIII Всеукраїнської спартакіади серед депутатів усіх рівнів. 16 команд з усієї України змагались у місті Чорноморськ Одеської області з 3 по 8 червня.

08:47 13.06.2019

Розширення виробництва котлів на дровах BRICK

Розширення виробництва котлів на дровах BRICK

Триває активна фаза розширення виробництва котлів на дровах BRICK, та супутнього обладнання що виготовляє ТОВ "Довбиський промисловий комплекс Явір" , в цьому році планується закінчити будівництво каркаса, покрівлі та стін цеху площею 1400кв.м, в слідуючому році планується вже ведення в експлуатацію та початок роботи по цеху деревообробки площею 700кв.м Є необхідність в спеціалістах, а саме сварщики, слесарі , якщо маєте відповідні навички дзвоніть, пишіть , для можливості отримувати гідну зарплату та роботу сучасному обладнанню . Директор завірив, що готовий розширюватись,вкладаючи гроші і в нове обладнання і в квадратні потужності, головне, щоб вистачало спеціаліст , яких не вистачає . Вся інформація є на офіційному сайті https://kotel-na-drovah.com.ua/ , де є контакти для майбутніх працівників , так і вироби, обладнання та відео та інформація про всі переваги продукції .

12:00 15.05.2019

з днем Медсестри !

з днем Медсестри !

Висловлюємо найтепліші слова вдячності представникам найгуманнішої у світі професії — Днем медичної сестри, тим, хто не жаліючи зусиль і часу приймає на себе важкий тягар людського болю і страждань, оберігає найцінніше, що є у людини — її життя. Адже здоров’я нації є  базовою умовою нормального розвитку країни, її благополуччя. Прийміть побажання міцного здоров’я і благополуччя Вам, Вашим рідним і близьким. Нехай збудуться всі Ваші задуми, а віра і оптимізм завжди залишаються з Вами!

20:01 12.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь