A A A K K K
для людей із порушенням зору
Довбиська громада
Житомирська область, Звягельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Рада Регіонального розвитку

Рада Регіонального розвитку

4 грудня 2018 року керівництво Довбиської об’єднаної територіальної громади взяло участь у засіданні  Ради регіонального розвитку Житомирщини та  регіональної наради з питань створення та впровадження системи містобудівного кадастру Житомирської області.

08:14 06.12.2018

Ігор Гундич: На Житомирщині воєнного стану немає, область працює у звичайному режимі

Ігор Гундич: На Житомирщині воєнного стану немає, область працює у звичайному режимі

Житомирська область працює у штатному режимі – введення воєнного стану в Україні на область не розповсюджується. Воєнний стан введений для заходів безпеки і оборони у 10-ти областях країни і населення це не стосується.

16:37 29.11.2018

День Гідності та Свободи !

День Гідності та Свободи !

Сьогодні ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та всіх українських воїнів, які беруть участь у війні на сході держави, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній і суверенній державі. Усі вони залишаються в пам’яті народу назавжди, стають гордістю й прикладом для майбутніх поколінь.

10:52 21.11.2018

Дякуємо ТОВ "Сервісний центр Нерухомості"

Дякуємо ТОВ "Сервісний центр Нерухомості"

Хто шукає- той знаходить ! Саме цим посилом керувалась вчителька початкових класів Довбиської ЗОШ Світлана Лінкевич, яка знайшла та залучила спонсорів, які як ніхто розуміють та сьогодні стикаються з кадровим та професійним голодом, тому з самого початку навчання в школі, допомагають нам створювати умови для повноцінного та всебічного розвитку дитини. Дякуємо ТОВ "Сервісний центр Нерухомості" за подарунки першокласникам які допоможуть розвинути ті якості, які дадуть можливість стати в майбутньому фахівцями своєї професії, успішними підприємцями

08:05 30.10.2018

Шаховий Клуб

Шаховий Клуб

Шахи – найдавніша гра, яка підкорила мільйони людей і сьогодні, незважаючи на величезну популярність комп’ютерів і смартфонів, не втрачає своєї актуальності. Шанувальники цієї гри стверджують, що шахи – це не просто гра, а цілий світ інтелектуального дозвілля. Чому важливо вчити грати в шахи ще в дитинстві? На це є багато причин: по-перше, тому що у дітей мозок дуже допитливий, і вони з легкістю освоюють все, що їм цікаво; по-друге, як і тіло, мозок все ще розвивається, і будь-яка нова інформація засвоюється набагато легше; по-третє, гра в шахи розвиває логічне мислення, яке допоможе дитині надалі краще засвоювати шкільний матеріал, правильно структурувати знання і розуміти більш складні предмети. Тому ми організовуємо шаховий клуб, діти з 4 го класу включно можуть підійти до своїх вчителів фізкультури Махна Миколи Дмитровича та Весельського Валентина Цезаровича та записатись до бажаючи опанувати цю гру. Після уточнення списків буде всім сповіщено графік роботи гуртка.

10:24 19.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь