A A A K K K
для людей із порушенням зору
Довбиська громада
Житомирська область, Звягельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Про грип !

Про грип !

????????????Розпочинається  новий сезон захворюваності  на грип в Україні. Важливо знати, що:

08:19 11.11.2019

Що варто знати про дифтерію

Що варто знати про дифтерію

Якщо ви ще досі не вакцинувалися проти дифтерії самі та не зробили щеплення дитині, зараз саме час не лише про це подумати, але й запланувати найближчим часом візит до вашого сімейного лікаря, терапевта чи педіатра і отримати свій захист. 

08:18 11.11.2019

Оголошення

Оголошення

З метою внесення відомостей про земельні ділянки  до Державного земельного кадастру, право на які виникло до 2004 року, необхідно виготовити документацію  із землеустрою на земельні ділянки, які знаходяться у користуванні комунального підприємства та у власності та користуванні фізичних осіб.

10:30 31.10.2019

Безоплатна правова допомога

Безоплатна правова допомога

З метою підвищення правової спроможності громадян, поширення інформації про безоплатну правову допомогу та надання індивідуальних консультацій і роз’яснень з правових питань,17 жовтня з 11:00-13:00 в приміщені Довбиської селищної ради , буде здійснений виїздний прийом громадян провідним спеціалістом районного відділу Головного територіального управління юстиції .

12:27 15.10.2019

З Днем знань !

З Днем знань !

Щиро вітаємо з Днем знань – справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Бажаємо усім школярам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому – високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини. Найщиріші слова подяки – вчителям, які щедро діляться з вами своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя.Зі святом, дорогі друзі!

08:41 02.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь