A A A K K K
для людей із порушенням зору
Довбиська громада
Житомирська область, Звягельський район

Новини

Дата: від до Скинути

Робочий візит заступника Житомирської ОДА Юрія Оханського

Робочий візит заступника Житомирської ОДА Юрія Оханського

14 травня 2021 року відбувся спільний візит заступника Житомирської ОДА Юрія Оханського та консультантів БФ «Люмос» в Житомирській області до Довбиської селищної ради. Юрій Миколайович та представники БФ «Люмос» відвідали родину Власенків та передали гуманітарну допомогу у супроводі представників Довбиської селищної ради, зокрема секретаря ради Тетяни Малецької, начальника відділу соціального захисту населення Максима Заброцького та начальника Служби у справах дітей Мирослави Буркацької. Сім’я перебуває у складних життєвих обставинах та знаходиться під соціальним супроводом. Громада, обласна рада та міжнародний фонд підтримують родину у її позитивних змінах, направлених на повернення додому старшого сина, який наразі знаходиться у Житомирському будинку дитини.

15:10 24.05.2021

Відключення електроенергії 20.05. та 21.05.2021 року

Відключення електроенергії 20.05. та 21.05.2021 року

Повідомляємо, що 20.05. та 21.05. 2021 року в зв’язку з профілактичними ремонтами повітряних ліній електромереж  планується відключення електроенергії по вул. Стадіонна, Шкільна, Переяслівська.

12:07 13.05.2021

Зміни в організації виплати та доставки пенсій і грошової допомоги.

Зміни в організації виплати та доставки пенсій і грошової допомоги.

До уваги! Пенсійний фонд України повідомляє про зміни в організації виплати та доставки пенсій і грошової допомоги - Житомирська обласна державна адміністрація. https://oda.zht.gov.ua/news/do-uvagy-pensijnyj-fond-ukrayiny-povidomlyaye-pro-zminy-v-organizatsiyi-vyplaty-ta-dostavky-pensij-i-groshovoyi-dopomogy/

10:28 28.04.2021

За чисте довкілля

За чисте довкілля

З приходом весни та з метою забезпечення утримання територій населених пунктів у належному стані, їх санітарного очищення, збереження об'єктів загального користування і створення умов, сприятливих для життєдіяльності населення Житомирська обласна державна адміністрація та Управління екології та природних ресурсів рекомендують протягом квітня-травня 2021 року провести щорічну акцію “За чисте довкілля”.

08:45 09.04.2021

Чому НЕ МОЖНА випалювати стерню?

Чому НЕ МОЖНА випалювати стерню?

Випалювання сухої рослинності має згубний вплив на стан навколишнього природного середовища і здоров’я людини. Крім того, можливе неконтрольоване поширення вогню на житлові будинки та розташовані поруч споруди.

08:33 09.04.2021

НЕБЕЗПЕКА ДОВКІЛЛЮ ТА МАЙБУТНІМ ПОКОЛІННЯМ

НЕБЕЗПЕКА ДОВКІЛЛЮ ТА МАЙБУТНІМ ПОКОЛІННЯМ

Незабаром поминальні дні. Прийнято прибирати та прикрашати могили вінками та квітами. Останні роки популярними стали штучні квіти, виготовлені з пластику. Нажаль немає жодного безпечного методу їх утилізації. Кожна квіточка на вінку складається із кількох деталей, які виготовляються з різного виду пластику. Він, зазвичай, не маркований. Через це його неможливо розсортувати для переробки. Пластик, з якого зроблені квіти, розкладається понад сто років. Крім того, під впливом сонячного світла та під час розкладання, він виділяє канцерогени, які небезпечні для здоров'я людей та довкілля. Захоронення або спалювання штучних квітів – несе непоправну шкоду. При спалюванні в атмосферне повітря виділяється велика кількість діоксинів, тобто хлорованих вуглеводів, що є надзвичайно канцерогенними, як наслідок зниження імунітету, погіршення здоровя у людей, виникнення онкологічних захворювань.

08:28 09.04.2021

Про скликання   другої сесії Довбиської селищної ради  VIII скликання

Про скликання другої сесії Довбиської селищної ради VIII скликання

Відповідно ст.ст.42, 46 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту Довбиської селищної ради, друга сесія  Довбиської  селищної ради    VIII скликання  розпочнеться 24 грудня 2020 року о 10  годині в приміщенні  КУ «Центр культури і дозвілля» Довбиської селищної ради

14:02 17.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь