Довбиська громада
Житомирська область, Звягельський район

17 вересня Україна відзначає День усиновлення

Дата: 16.09.2024 09:24
Кількість переглядів: 132

Фото без опису

Усиновленняце особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини. Все більше і більше українських сімей відкривають свої серця і двері домівок для дітей, які  потребують допомоги, розуміння і підтримки з боку дорослих. Тому цей день став святом здійснення мрій, другим днем народження багатьох дітей та сімей.

 Шлях батьківства не буває легким. Це не тільки  постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини. Справжньою винагородою є посмішки щасливих дітей, які дарують радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні.

Ми щиро вітаємо усиновителів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів, піклувальників. Прийміть доземний уклін та найщиріші слова подяки з нагоди Дня усиновлення. Ви дали кожній дитині, яка зростає у Вашій сім’ї, найважливішещастя мати родину, маму і тата. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло.

Бажаємо всім Вам міцного здоров’я, щастя та злагоди. Нехай щедрість і милосердя Ваших душ примножується з кожним днем, а  віра, надія і любов ніколи не покидають Ваші серця, а Ваші домівки повняться  дитячим щасливим сміхом та ростуть здоровими і успішними діти.

   З повагою

Орган опіки та піклування Довбиської селищної ради

та Служба у справах дітей Довбиської селищної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь