Довбиська громада
Житомирська область, Звягельський район

Президенти Зеленський і Байден підписали історичну угоду між Україною та США

Дата: 14.06.2024 11:00
Кількість переглядів: 62

Фото без описуПрезиденти Зеленський і Байден підписали найсильнішу угоду з усіх, які були між Україною і США за час незалежності України. Це безперечне досягнення України, яке виводить наші відносини на новий рівень справжнього союзництва.

Основні положення угоди:

1. Підтримка вступу до НАТО:

   США офіційно підтверджують підтримку вступу України до НАТО в майбутньому. Це значущий крок на шляху нашої країни до Альянсу.

2. Співпраця в оборонній сфері:

   Ми будемо співпрацювати з Америкою у розвитку оборонного виробництва, що створить нові робочі місця для українців та американців і зробить Україну сильнішою.

3. Довготривала підтримка:

   Угода містить юридично зобов’язуючу частину, яка гарантує стабільний рівень підтримки України з боку США на 10 років, включаючи ключові аспекти оборонної підтримки. Америка зобов’язується підтримувати Україну і в час війни, і у мирний час, з фокусом на перемогу України. Це довготривала підтримка, яка є значущим кроком для нашого майбутнього.

4. Відповідальність Росії:

   Документ закріплює відповідальність Росії за війну, використання російських активів на користь України та санкції проти Росії. Це важливий крок у забезпеченні справедливості та відновленні України.

5. Постачання зброї:

   США зобов'язуються допомагати разом з партнерами у постачанні систем "Патріот" та ескадрилей винищувачів, зокрема F-16. Це значне досягнення, що підсилює нашу обороноздатність.

Україна вдячна президенту Байдену за лідерство та роки підтримки, а також обом партіям і палатам Конгресу за допомогу у захисті нашої незалежності. Ця угода — безперечний успіх України та зміцнення глобального лідерства Америки.

Сміливість українців змінює історію, і саме завдяки цьому новий рівень відносин з Америкою став можливим. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь