Довбиська громада
Житомирська область, Звягельський район

Безкоштовна літня школа «Summer IT School 2024»

Дата: 30.05.2024 15:14
Кількість переглядів: 113

Фото без описуВідповідно до Меморандуму про співпрацю між Міністерством освіти і науки України та Благодійним фондом «Star for Life Ukraine», буде організовано безкоштовну літню школу «Summer IT School 2024».

«Summer IT School 2024» — це онлайн-школа для учнів 5-11 класів, яка пропонує різноманітні освітні програми для різних вікових категорій школярів. Учні 5-7 класів матимуть можливість вивчати мову програмування Java та ознайомитися з різними технологіями веб-розробки, включаючи HTML, CSS та JavaScript.

Учні 8-11 класів також зможуть долучитися до програм, спрямованих на покращення ментального здоров’я та вивчення англійської мови. Унікальною пропозицією для старшокласників стане участь у пілотних програмах від фахівців IT-компанії Sigma Software. Зазначені програми включатимуть огляд IT-індустрії, питання профорієнтації та лідерства.

Крім того, у рамках навчання в школі Star for Life Ukraine намагатиметься підтримати обдарованих учнів подарунками у вигляді ноутбуками від меценатів фонду. Навчання у «Summer IT School 2024» розпочнеться 03 червня 2024 року. Реєстрація триватиме до 1 червня 2024 року за посиланням: https://vse.ee/ckaq


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь