Довбиська громада
Житомирська область, Звягельський район

Безкоштовна літня школа «Summer IT School 2024»

Дата: 30.05.2024 15:14
Кількість переглядів: 179

Фото без описуВідповідно до Меморандуму про співпрацю між Міністерством освіти і науки України та Благодійним фондом «Star for Life Ukraine», буде організовано безкоштовну літню школу «Summer IT School 2024».

«Summer IT School 2024» — це онлайн-школа для учнів 5-11 класів, яка пропонує різноманітні освітні програми для різних вікових категорій школярів. Учні 5-7 класів матимуть можливість вивчати мову програмування Java та ознайомитися з різними технологіями веб-розробки, включаючи HTML, CSS та JavaScript.

Учні 8-11 класів також зможуть долучитися до програм, спрямованих на покращення ментального здоров’я та вивчення англійської мови. Унікальною пропозицією для старшокласників стане участь у пілотних програмах від фахівців IT-компанії Sigma Software. Зазначені програми включатимуть огляд IT-індустрії, питання профорієнтації та лідерства.

Крім того, у рамках навчання в школі Star for Life Ukraine намагатиметься підтримати обдарованих учнів подарунками у вигляді ноутбуками від меценатів фонду. Навчання у «Summer IT School 2024» розпочнеться 03 червня 2024 року. Реєстрація триватиме до 1 червня 2024 року за посиланням: https://vse.ee/ckaq


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь