A A A K K K
для людей із порушенням зору
Довбиська громада
Житомирська область, Звягельський район

Житомирщина разом з усією країною допомагає жителям Херсонщини, які опинилися під загрозою через терористичний акт росіян на Каховській ГЕС.

Дата: 07.06.2023 08:49
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

Житомирська обласна військова адміністрація разом з ГО "Служба порятунку України 911" відправила на Херсонщину 8 автобусів з найнеобхіднішим знаряддям: генераторами, паливом, медикаментами, гумовими човнами, рятувальними жилетами, спальними мішками, продуктами харчування, свічками та одягом.

🟢Разом з вантажем на допомогу людям, які через підрив росіянами греблі рятуються від підтоплення, прямують 10 медиків та 20 волонтерів, які будуть допомагати з евакуацією.

🤝Заступник начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віктор Градівський зараз разом із представниками будівельних компаній нашої області перебуває в Херсонській області та координує збірку інформації про важливі потреби та надання допомоги від Житомирщини.

Гуманітарний штаб Житомирської обласної військової адміністрації вже зібрав кілька тонн продуктів та продуктових наборів. Своєю чергою рятувальники Житомирщини також готові прийти на допомогу з організації евакуації. А також мають можливість надати постраждалим засоби знезараження води.

⚠️Також слід зазначити, що на Житомирщині підготовлено 4 тисячі місць, де можуть розмістити евакуйованих із постраждалих районів. На базі Житомирської обласної військової адміністрації продовжує працювати Кол-центр з питань тимчасово евакуйованих осіб, які постраждали внаслідок російської агресії та потребують евакуації.

Контактний телефон Кол-центру: +380 (67) 399-62-72 та +380 (67) 499-29-16.

#росіяєтерористичнадержава


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь