A A A K K K
для людей із порушенням зору
Довбиська громада
Житомирська область, Звягельський район

ОСВІТНЬО-ГРАНТОВА ПРОГРАМА ДЛЯ ФЕРМЕРОК TALENTA-2023 ВІД CORTEVA AGRISCIENCE

Дата: 25.05.2023 10:15
Кількість переглядів: 80

Фото без опису

Щоб забезпечити зміцнення та розвиток жіночого фермерства в умовах повномасштабної війни, яку росія розв’язала проти України, міжнародна сільськогосподарська науково-дослідницька компанія Corteva Agriscience оголосила про проведення освітньо-грантової програми для жінок-фермерок TalentA-2023.

Програма допоможе учасницям отримати доступ до інформації, яка б допомогла їм забезпечити життєздатність власного бізнесу в умовах війни відповідно до практик сталого розвитку, а також надасть їм можливість виграти гранти на загальну суму понад 1 мільйон гривень для зростання власного бізнесу та соціальної підтримки своїх громад.

Для кого

До участі у Програмі TalentA-2023 допускаються жінки, які відповідають таким критеріям участі:

●        постійно працює в, і/або є власницею/співвласницею сільськогосподарського виробництва (незалежно від форми власності), яке офіційно зареєстроване й здійснює діяльність в агросекторі не менше  одного року;

●        жінка або сільськогосподарське виробництво, на якому вона працює, є власницею або співвласницею, зареєстровані у населеному пункті України з чисельністю населення не більше 10 000 осіб;

●        вчасно зареєструвалась для участі в Програмі, заповнивши анкету-заявку на офіційному ресурсі Програми;

●        на момент заповнення анкети-заявки має 18 років;

●        відносно неї не розглядаються справи про адміністративні правопорушення;

●        не є підозрюваною та/або обвинуваченою у вчиненні кримінального правопорушення;

●        не має судимості за вчинення умисного злочину, якщо ця судимість не погашена і не знята у встановленому законом порядку;

●        не працевлаштована в групі компаній Corteva Agriscience або юридичних особах, що співпрацюють із Corteva Agriscience для надання послуг;

●        ознайомилась із Правилами Програми, прийняла їх умови та зобов’язалась їх виконувати.

Сума

Максимальний розмір одного гранту складає 220 000 грн. При цьому Засновник Програми  планує підтримати проєкти щонайменше 5-ти Учасниць.

Сукупний грантовий фонд програми для розвитку жіночого фермерства та зміцнення сільських громад під час війни складає понад 1 мільйон гривень.

Терміни

Прийом заявок на участь у Програмі ТalentA-2023 розпочинається з моменту оголошення про старт Програми на сайті  Програми  і триватиме до 23:59 30 травня 2023 року за київським часом. Реєстрація відбуватиметься шляхом заповнення анкети-заявки, розміщеної на сайті Програми.

Результати відбору будуть оприлюднені Організаторами на офіційних ресурсах Програми до 20 червня 2023 р.

Умови:

Реєстрація для участі в програмі  за посиланням.

Програма передбачає проведення навчального онлайн-хабу та грантового конкурсу мікропроєктів. Взяти участь в ній можуть жінки, які відповідають встановленим критеріям відбору: вік від 18 років; проживання в населеному пункті з населенням до 10 000 осіб або робота на сільськогосподарському підприємстві, яке зареєстроване в такому населеному пункті та працює не менше року.

Навчальний план «TalentA-2023» має на меті допомогти жінкам, які задіяні в сільськогосподарському виробництві, зробити їх бізнес життєздатним попри повномасштабну війну, забезпечити його зростання та створити нові проєкти, які сприяють досягненню цілей сталого розвитку й спрямовані на задоволення актуальних потреб територіальних громад.

Своїм досвідом з учасницями ділитимуться відомі експерти викладацької та бізнес-спільноти, а також фахівці Corteva Agriscience, які володіють передовими знаннями, накопиченими лідером сільського господарства за довгу історію роботи в понад 140 країнах світу.

Участь у програмі TalentA є безкоштовною, її мета – дати знання та ідеї саме тим, хто прагне розвитку та вдосконалення і має відповідну мотивацію, а тому Сертифікат учасниці Програми TalentA засвідчуватиме нову якість підготовки слухачок.

Власниці Сертифікатів TalentA-2023 матимуть можливість взяти участь в грантовій частині проєкту та позмагатися за гранти від компанії Corteva Agriscience для зростання власного бізнесу та соціальної підтримки своїх громад. В 2023 році розмір грантового фонду становить понад 1 мільйон гривень і буде розподілений між переможницями за рішенням членів експертної ради. Оголошення переможниць відбудеться в жовтні з нагоди Всесвітнього дня сільських жінок.

ЕТАПИ ПРОГРАМИ

Етап 1. Відбір учасниць.

1.1. Прийом заявок на участь у Програмі ТalentA-2023 розпочинається з моменту оголошення про старт Програми на сайті  Програми  і триватиме до 23:59 30 травня 2023 року за київським часом. Реєстрація відбуватиметься шляхом заповнення анкети-заявки, розміщеної на сайті Програми.

1.2.  У період з 1 до 16 червня 2023 року Організатори здійснять відбір Учасниць відповідно до критеріїв, встановлених цими Правилами.

1.3. Результати відбору будуть оприлюднені Організаторами на офіційних ресурсах Програми до 20 червня 2023 р. Учасниць, які пройшли відбір, буде особисто повідомлено про результати через контакти, зазначені в анкеті-заявці на участь.

Етап 2. Навчальний хаб.

2.1. Освітній курс в навчальному онлайн-хабі триватиме з 1 липня до 31 серпня 2023 року.

2.2. Освітні заходи відбуватимуться у робочі дні, щонайменше двічі на тиждень, з 19 до 21 год.

2.3 Учасниці, які відвідають або прослухають щонайменше 80% лекцій обов’язкової частини навчального онлайн-хабу отримають Сертифікат про участь в освітній Програмі, а також можливість взяти участь у Конкурсі грантових проєктів.

Інтегрований навчальний курс TalentA-2023 враховує виклики, які постали перед учасницями у зв’язку з війною. Він має на меті допомогти жінкам, які задіяні в сільськогосподарському виробництві, зробити їх бізнес життєздатним попри повномасштабну війну, забезпечити його зростання та створити нові проєкти, які сприяють досягненню цілей сталого розвитку й спрямовані на задоволення актуальних потреб територіальних громад.

Своїм досвідом з учасницями ділитимуться відомі експерти викладацької та бізнес-спільноти, а також фахівці Corteva Agriscience, які володіють передовими знаннями, накопиченими лідером сільського господарства за довгу історію роботи в понад 140 країнах світу. 

Етап 3. Підготовка та участь у Конкурсі грантових проєктів.

3.1. Учасниці працюватимуть над проєктами індивідуально та в супроводі менторів у період з 1 вересня до 24 вересня 2023 року.

3.2. Термін подання грантових проєктів спливає о 23:59 24 вересня 2023 року за київським часом. Усі проєкти, подані на Конкурс, мають відповідати умовам Конкурсу, викладеним на сайті Програми. У випадку недотримання заданих критеріїв Організатори можуть відмовити Учасниці в участі у Конкурсі грантових проєктів.

3.3. У період з 25 вересня до 12 жовтня відбудеться визначення переможниць Конкурсу грантових проєктів згідно зі встановленими критеріями оцінювання та умовами, викладеними на сайті Програми.

3.4 Експертна Рада ухвалює рішення про визначення Переможниць Конкурсу грантових проєктів не пізніше 15 жовтня 2023 року та оприлюднює його під час церемонії нагородження Програми.

3.5 Церемонія нагородження Переможниць та Учасниць Програми TalentA-2023 відбудеться в період між 15 та 25 жовтня 2023 року. Формат церемонії нагородження буде визначено на початку жовтня.

Взяти участь в конкурсі грантових проєктів програми TalentA-2023 можуть слухачки, які матимуть Сертифікат про завершення навчання програми у 2023 році, та подадуть електронну грантову заявку, в якій чітко визначили концепцію свого проєкту та складову його соціальної відповідальності.

У 2023 році Corteva Agriscience підтримає проєкти учасниць, орієнтовані на зростання власного бізнесу та соціальну підтримку своїх громад. В 2023 році розмір грантового фонду становить понад 1 мільйон гривень і буде розподілений між переможницями за рішенням членів експертної ради. Оголошення переможниць відбудеться в жовтні з нагоди Всесвітнього дня сільських жінок.

Етап 4. Реалізація проєктів.

4.1. Підписання грантових угод з Переможницями відбудеться у період до 01 листопада 2023, за умови вчасного надання Переможницями всіх даних для підписання таких угод.

4.2. Впровадження грантових проєктів розпочнеться з 01 листопада 2023.

ПОРЯДОК ТА УМОВИ ОТРИМАННЯ ГРАНТІВ ПЕРЕМОЖНИЦЯМИ ПРОГРАМИ

1. Умови та порядок проведення Конкурсу грантових проєктів є невід’ємною частиною правил, оприлюднюється Організаторами на офіційних ресурсах Програми та поширюється серед Учасниць програми засобами електронного зв’язку.

2. Засновник Програми, компанія Corteva Agriscience, встановив, що максимальний розмір одного гранту складає 220 000 грн. При цьому Засновник Програми  планує підтримати проєкти щонайменше 5-ти Учасниць.

3. Цільове спрямування грантів – розвиток бізнесу Учасниці через впровадження складових соціальної відповідальності, що сприятиме досягненню цілей сталого розвитку і задоволення актуальних потреб територіальних громад.

4. До участі у Конкурсі грантів не допускаються Учасниці, які на період проведення Програми:

● є працівницями інституцій державної влади та органів місцевого самоврядування, включаючи тих, які займають непредставницькі та/чи невиборні посади;

●    перебувають на тимчасово окупованій території (відповідно до ст.13 ЗУ «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України»).

●     бізнес якої перебуває на тимчасово окупованій території (відповідно до ст.13 ЗУ «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України»).

5. Переможниці отримують гранти після підписання грантової угоди з Виконавцем у порядку та термін, визначені Засновником.

Можливості

  • Навчання під керівництвом фахових менторів та експертів з розвитку ділових та особистісних навичок, оволодіння новими агрономічними знаннями, ознайомлення з історіями успіху найкращих у своїй галузі та обмін досвідом з іншими учасницями проекту зі всієї України.

  • Встановлення нових ділових та особистих контактів з партнерами й однодумцями, котрі допоможуть сталому розвитку бізнесу та будуть рушієм особистісного зростання.

  • Генерування і тестування нових ідей та бізнес-рішень разом з викладачами та колегами.

  • Реальна можливість втілити свою бізнес-ідею – завдяки грантам, які компанія Corteva Agriscience надасть авторам найкращих мікропроєктів, визначених Експертною Радою програми.Детальніше на Corteva Agriscience


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь