A A A K K K
для людей із порушенням зору
Довбиська громада
Житомирська область, Звягельський район

Рішення суду про негайне поновлення працівника виконати не вдається.

Дата: 16.05.2023 09:30
Кількість переглядів: 1883

        21 квітня 2023 року Житомирський окружний адміністративний суд, розглянувши справу №240/24776/22, вирішив: “Визнати протиправним та скасувати рішення сімнадцятої сесії восьмого скликання Довбиської селищної ради Новоград-Волинського району Житомирської області “Про звільнення секретаря Довбиської селищної ради Тетяни Малецької” від 06 вересня 2022 року №711.

Поновити Малецьку Тетяну Нарцизівну на посаді секретаря Довбиської селищної ради Новоград-Волинського району Житомирської області з 19.09.2022 по день ухвалення рішення.

Зобов’язати Довбиську селищну раду Новоград-Волинського району Житомирської області нарахувати та виплатити Малецькій Тетяні середній заробіток за весь період вимушеного прогулу, починаючи з 20.09.2022 по день ухвалення рішення.

Стягнути з  Довбиської селищної ради Новоград-Волинського району Житомирської області на користь Малецької Т.Н. 1984,80 грн сплаченого судового збору.

Рішення суду в частині поновлення на посаді та виплату Малецькій Т.Н. середнього заробітку за час вимушеного прогулу за один місяць допустити до НЕГАЙНОГО виконання.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

Рішення суду може бути оскаржене шляхом подання апеляційної скарги безпосередньо до Сьомого апеляційного адміністративного суду протягом тридцяти днів з дня складення повного судового рішення.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційного провадження або прийняття постанови судом апеляційного провадження або прийняття постанови судом апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду”.

      З метою виконання рішення суду в частині НЕГАЙНОГО поновлення на посаді та виплати Малецькій Т.Н. середнього заробітку за час вимушеного прогулу за один місяць 12 травня 2023 року було скликано позачергову сесію Довбиської селищної ради. Депутат Максимчук Аліна Олексіївна заявила, що розглядати питання поновлення Малецької Т.Н. до розгляду апеляції не має підстав. Аргумент селищного голови про те, що рішення суду  в частині поновлення на посаді та виплату Малецькій Т.Н. середнього заробітку за час вимушеного прогулу за один місяць Довбиська селищна рада має виконати НЕГАЙНО, було проігноровано. Депутати Галицька А.Л., Змієвський О.І., Бобер А.В., Ольшевська Л.Ю., Домашина Л.І., Максимчук А.О. та Назаревич І.С. з повним усвідомленням,  що не несуть жодної відповідальності за колективне рішення, демонстративно відмовилися голосувати за прийняття за основу Порядку денного тільки тому, що першим на розгляд стояло питання виконання судового рішення. Як наслідок, сесію довелось закрити,так і не розглянувши жодного питання.

      Судове рішення – це основа для встановлення законності та демонстрації верховенства права. Незважаючи на закріплення в Конституції України принципу, згідно з яким кожне судове рішення підлягає обов’язковому виконанню, окрема група депутатів Довбиської селищної ради живе за власними законами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь