A A A K K K
для людей із порушенням зору
Довбиська громада
Житомирська область, Звягельський район

Міста Героїв. Тут народжується сміливість.

Дата: 24.03.2023 15:39
Кількість переглядів: 249

Після російської агресії на Україну в 2014 році росіяни не вірили, що українці спроможні встояти проти їхньої силової атаки. Вони помилялися. Український народ, кожен і кожна з нас, довели, що ми готові боротися за свою країну та свободу.

 Рік  тому російська армія атакувала Україну, прагнучи окупувати та підкорити нашу землю. Але на захист Батьківщини повстав весь народ. Прості люди допомагали військовим та прикордонникам зупинити техніку ворога та захистити своє місто та село.

Мільйони українців у містах та селах почали організовувати блокпости, плести маскувальні сітки та готувати для Збройних сил України. Ми бачили, як навіть голіруч люди намагалися зупинити техніку ворога. Мільйони прикладів опору з боку українського народу забезпечили те, що Україна не покорилася окупантам, а почала звільняти свою землю. Упродовж місяця з початку березня 2022 року було звільнено понад 1000 населених пунктів, а кожен з них став слідком героїзму та вольовості українського народу. І в кожному з них живуть наші герої, тож у річницю звільнення півночі України ми в першу чергу говоримо про людей. Кожний цивільний поруч з нашими військовими, прикордонниками, та іншими героями пліч-о-пліч визволяли свої домівки, свої міста та села від окупантів. Ці люди, наші батьки, сестри, брати, діти, друзі, сусіди, все зробили для того, щоб захистити нашу країну та зберегти нашу свободу. . Вони стали символами сили та волі українського народу, які готові боротися за свої права та свободу. Так постали Міста Героїв.​​​​​​​

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь