A A A K K K
для людей із порушенням зору
Довбиська громада
Житомирська область, Звягельський район

СОЦІАЛЬНА ПРОГРАМА «ПРИХИСТОК»

Дата: 20.10.2022 16:48
Кількість переглядів: 324

Урядом внесено зміни до Постанови КМУ від 19.03.2022 №333 «Про затвердження Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану»

З 1 жовтня 2022року компенсація передбачена за ВПО які перемістилися:

– з тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим м.Севастополя;

– з території територіальних громад, які розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні). Перелік територіальних громад затверджено накозом Мінреінтеграції від 25.04.2022 № 75.

– житло яких зруйноване або непридатне для проживання внаслідок пошкодження, інформація про яке внесена до Державного реєстру майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією Російської Федерації, або щодо якого подано документальне підтвердження від органів місцевого самоврядування факту пошкодження/знищення нерухомого майна.

Звертаємо увагу внутрішньо переміщених осіб, які перемістились з територій, які не входять до Переліку територіальних громад затвердженого наказом Мінреінтеграції від 25.04.2022 № 75, заздалегідь подбати про довідки та акти про зруйноване або непридатне житло.

Також нагадуємо, що особи, які розмістили внутрішньо переміщених осіб, для отримання компенсації подають заяву  протягом п’яти днів з дня закінчення звітного місяця (з 1 по 5 число).

За більш детальною інформацією звертайтесь у відділ соціального захисту населення  Довбиської селищної ради та до представників відділу у старостинських округах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь