Довбиська громада
Житомирська область, Звягельський район

30 вересня - День усиновлення

Дата: 30.09.2022 09:28
Кількість переглядів: 420

Фото без опису

Історію і країну творять люди, історію щасливого дитинства творять батьки. Батьківство - це велике щастя, і разом з тим велика жертовність.
 Ми щиро вітаємо і пишаємося родинами, які усиновили дітей, стали опікунами, піклувальниками, створили дитячі будинки сімейного типу. Віримо, що батьки і діти, яких об’єднала доля, будуть щасливими, адже родина, в якій є усиновлена дитина – це родина назавжди.
          30 вересня Україна відзначає День усиновлення. Це свято великого серця, безкорисної любові та безмежної доброти. Символічно і невипадково ми відзначаємо його в день християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.

Фото без опису

Кожне свято, і навіть невелике досягнення - це щоденна, кропітка і відповідальна робота батьків- вихователів, працівників державних органів, служб, закладів, громадських та благодійних організацій. Слова вдячності всім тим людям, чия наполеглива праця та активна суспільна позиція допомагає вирішити проблеми дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

           Дитина у різні періоди свого життя запам’ятовує усе, що із нею відбувається в навколишньому світі. Дитяче серце м’яке як віск, у ньому відбивається все. Яким буде той відтиск - добрим чи ображеним на все життя, залежить від нас дорослих. Кожна дитина має право і повинна мати сім’ю, маму і тата – це закон життя! Наша повага і вітання всім, хто причетний до втілення цього закону в життя!
            З Днем усиновлення!

                                                           Служба у справах дітей Довбиської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь