A A A K K K
для людей із порушенням зору
Довбиська громада
Житомирська область, Звягельський район

Обгрунтування технічних та якісних характеристик закупівель

Дата: 01.11.2021 11:32
Кількість переглядів: 249

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

Підстава для публікації обґрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 11.06.2016 р. №710 «Про ефективне використання бюджетних коштів» зі змінами.

 

Мета проведення закупівлі: У зв’язку з розірванням договору з попереднім постачальником продуктів у 2021 році , виникла потреба у додатковій закупівлі продуктів за адресами підпорядкованих об’єктів  Довбиської селищної ради

 

Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-10-29-010858-a .

 

Предмет закупівлі: М’ясо свинини (стегно та лопатка без кістки охолоджене) та м’ясо куряче (стегно куряче охолоджене, філе куряче охолоджене, кури-тушки охолоджені). Код за ДК 021:2015:15110000-2 М’ясо .

 

Вид закупівлі: Відкриті торги.

 

Обґрунтування технічних, якісних та кількісних характеристик предмета закупівлі: Продукція повинна відповідати вимогам до продуктів, які використовуються для харчування дітей.

 Технічні, якісні характеристики предмета закупівлі повинні відповідати встановленим/зареєстрованим діючим нормативним актам діючого законодавства (державним стандартам (технічним умовам)), які передбачають застосування заходів із захисту довкілля.

 Термін постачання — з дати укладання договору по 31.12.2021р.

 

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:  89 950 грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом споживання (річного та місячного) мяса за календарний рік (бюджетний період) 1 місяць. Замовником здійснено розрахунок очікуваної вартості товарів/послуг методом порівняння ринкових цін відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, яка затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275.

При цьому розрахунок очікуваної вартості проводився згідно з аналізом цін постачальників на дату формування очікуваної вартості предмета закупівлі. До ціни м’яса включена вартість транспортування, закупованої постачальником на оптовому ринку м’яса , націнка постачальника та всі визначені законодавством податки та збори.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь