Довбиська громада
Житомирська область, Звягельський район

Створюємо ліси разом!

Дата: 30.09.2021 18:10
Кількість переглядів: 446

   З 01 жовтня по 30 листопада Державне агенство лісових ресурсів України проводить громадську акцію «Створюємо ліси разом» в рамках виконання Програми Президента України «Зелена країна». 

   ДП "Баранівське лісомисливське господарство" рамках акції «Створюємо ліси разом» планує провести ряд заходів з лісовідновлення та лісорозведення.

   До участі в акції запрошуються  молодь, студенти, представники органів влади, громадських організацій та громадськості з метою примноження зелених насаджень краю.

   Цьогоріч громадська акція з висаджування лісів відбудеться у дещо новому форматі. На спеціальному сайті, який вже доступний за посиланням https://zelenakraina.gov.ua/, кожна людина зможе простежити хід висадки лісу в усіх регіонах. Крім того, будь-хто зможе долучитися до масштабної еко - ініціативи та висадити ліс. Для цього потрібно заповнити спеціальну форму реєстрації на участь в акції «Створюємо ліси разом». Під час висадки лісівники нададуть садивний матеріал і проведуть майстер-класи із садіння лісу.

   Якщо ж немає змоги висаджувати дерева, то лісівники можуть це зробити за вас – обирайте область, де хочете, щоб висадили ліс, робіть благодійний внесок – 50 гривень за одне висаджене дерево. Лісівники висадять дерева безплатно. А сплачені вами кошти одразу будуть перераховані на користь підопічних фонду “Таблеточки”, який вже 10 років допомагає онкохворим дітям.

   Фото без описуНагадаємо, що в рамках програми “Зелена країна” за 3 роки буде висаджено 1 мільярд нових дерев. За 10 років площа лісів збільшиться на 1 мільйон гектарів.

Держлісагентство, якому належить 73% лісів, стане основним драйвером виконання еко - ініціативи. До кінця 2024 року лісівники висадять понад 166 тисяч гектарів культур.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь