A A A K K K
для людей із порушенням зору
Довбиська громада
Житомирська область, Звягельський район

Укладання договору на вивезення побутових відходів - обов'язок кожного!

Дата: 08.07.2019 16:26
Кількість переглядів: 919

Укладання договору на вивезення побутових відходів - обов'язок кожного!

Культура поводження з побутовими відходами в нашій громаді залишається на низькому рівні. 

За статистикою, кожна людина продукує 400-500 кг твердих побутових відходів за рік. Законодавство України забороняє спалювати та закопувати сміття у невідведених для цього місцях, з огляду на те, що значна його частина є токсичною і не розкладається в природному середовищі. Тому проблема вивезення відходів є надзвичайно актуальною.

Відповідно до ч. 2. ст. 35-1 Закону України «Про відходи» власники або наймачі, користувачі, у тому числі орендарі, джерел утворення побутових відходів, земельних ділянок зобов’язані укласти договори з юридичною особою, яка визначена виконавцем послуг на вивезення побутових відходів та здійснювати оплату таких послуг.

На території Довбиської селищної ради виконавцем послуги з вивезення побутових відходів визначено КП «Конкурент» Довбиської селищної ради.

Рішенням № 42 від 23.04.2018 р. виконавчого комітету Довбиської селищної ради «Про коригування тарифів на послуги з вивезення твердих побутових відходів для населення підвідомчої території ради» встановлено тариф у розмірі 9 грн./міс. за одну особу в домогосподарстві. Вивезення налагоджено згідно з затвердженим графіком.

Відсутність договору на вивезення побутових відходів є порушенням Законів «Про відходи», «Про житлово-комунальні послуги», «Про охорону навколишнього природного середовища», «Про благоустрій населених пунктів» та Правил благоустрою, санітарного утримання, забезпечення чистоти і порядку на території Довбиської селищної ради і тягне за собою адміністративну відповідальність.

Селищна рада разом з адміністрацією КП «Конкурент» звертається до жителів громади бути сумлінними громадянами та укладати договори на вивіз сміття. Адміністрація КП «Конкурент» чекає вас, для укладання договору.

Відділ благоустрою Довбиської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь