A A A K K K
для людей із порушенням зору
Довбиська громада
Житомирська область, Звягельський район

Громадські слухання щодо будівництва сонячної електростанції загальною потужністю 9 МВт.

Дата: 21.08.2018 09:38
Кількість переглядів: 892

 

Баранівська районна державна адміністрація повідомляє про початок процедури громадських слухань по проекту Детального плану території земельної ділянки  розташованої за межами  смт. Довбиш Баранівського району Житомирської області (далі – Детальний план території) відповідно до порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 р. № 555.

             Проект Детального плану території  земельної ділянки орієнтовною, площею 18,500 га, яка  розташована за межами смт. Довбиш на території  Довбиської селищної  ради, Баранівського району, Житомирської області зі зміною її цільового призначення із земель запасу сільськогосподарського призначення на землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення (для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруруючих підприємств, установ та організацій) для будівництва сонячної електростанції загальною потужністю 9 МВт.

На земельній ділянці планується розмістити сонячні модулі. Сонячні модулі кріпляться до опорних металоконструкціях у декілька рядів з рівномірними проміжками між рядами.

Детальний план за межами населеного пункту уточнює положення генерального плану населеного  пункту та визначає   планувальну організацію та розвиток частини території.
Детальний план розробляється з метою визначення планувальної організації та функціонального призначення, просторової композиції та параметрів забудови, а також ландшафтної організації кварталу, мікрорайону, іншої частини території населеного пункту, призначених для комплексної забудови, чи реконструкції.
          Детальний план території визначає:

принципи планувально-просторової організації забудови;
червоні лінії та лінії регулювання забудови;
функціональне призначення, режим та параметри забудови однієї, чи декількох земельних ділянок, розподіл територій згідно з будівельними нормами, державними стандартами та правилами;
–  містобудівні умови та обмеження;
–  черговість та обсяги інженерної підготовки території;
систему інженерних мереж;
порядок організації транспортного та пішохідного руху;
порядок комплексного благоустрою та озеленення;
межі прибережних захисних смуг і пляжних зон водних обєктів.
         Детальний план території розробляється на підставі розпорядження голови Баранівської районної державної адміністрації від 22червня 2018 року № 134 «Про  розроблення детального плану території земельної ділянки, розташованої за   межами   смт. Довбиш Баранівського району Житомирської області».

         Замовником з розроблення детального плану території є Баранівська районна державна адміністрація.

         Розробник детального плану – ФОП  Микитенко В.А.  м. Житомир.

Графічні матеріали та розділи пояснювальної записки детального плану території додаються в електронному вигляді.

 

         Для більш детального ознайомлення необхідно звернутися до відділу  архітектури та житлово-комунального господарства управління економічного, агропромислового розвитку, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації  за адресою: м. Баранівка вул. Соборна,12 каб. 401.

         Контактна особа: начальник відділу архітектури та житлово-комунального господарства управління економічного, агропромислового розвитку, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації  Дума Людмила Борисівна телефон: (04144)42188, електронна пошта:  baranovkazhkg@ukr.net

         Процедура розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту детального плану території триватиме з 20серпня 2018року до          19 вересня 2018 року включно,  по закінченню  якої  20вересня 2018 року о 10.00 год. у великому залі Баранівської  районної  ради (вул. Соборна, 12,        м. Баранівка) відбудуться громадські слухання щодо врахування громадських інтересів при обговоренні проекту містобудівної документації «Про  розроблення детального плану території земельної ділянки, розташованої за   межами   смт. Довбиш Баранівського району Житомирської області».

         В громадських слуханнях можуть прийняти участь:

         1) повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект  містобудівної документації на місцевому рівні;

         2) юридичні особи, об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;

         3) власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено проект містобудівної документації, та на суміжних з нею територіях;

         4) представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;

         5) народні депутати України,  депутати  відповідних  місцевих рад.

 

Пропозиції надаються громадянами та іншими особами згідно ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.    Пропозиції, які поступили після встановленого строку, залишаються без розгляду.

         Пропозиції необхідно подавати до Баранівської районної державної адміністрації за адресою: 12700, м.Баранівка, вул.Соборна,12  та Довбиської селищної ради за адресою вул.Поліська,20.

З Документацією можна ознайомитись нижче :

Викопіювання за межами смт. Довбиш (4)

ДПТ 1 (Громадські слухання)

ДПТ2 (Громадські слухання) (2)

ДПТ-3

ДПТ-4

Завдання на проектування сонячна електростанція за межами смт. Довбиш (3)

ПДП Пояснювальна (2)

Розпорядж розроблення ДПТ сонячна електростанція (3)

Світлини з натури

СКЛАД ПРОЕКТУ

титулка

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь